divendres, 7 de gener del 2011

Bon any i bons reis!

Amb uns dies de retard, us desitjo un bon any 2011, i de passada ja uns bons reis. Com que aquí no se celebren, ni me'n recordava, quasi...

El cap d'any el vaig celebrar a Puerto Varas, amb la Claudia, el seu pololo, i els seus tres fills, i dos couchsurfers més, una noia de Québec i un noi alemany. Vam cuinar, vam sopar tots plegats, vam prendre llenties per tenir sort en el nou any, i vam anar al llac a veure els focs artificials des de la platja. El cel allà és tan net que es confonien les espurnes que deixaven els focs amb les estrelles del cel. Vam brindar amb una espècie de champany i vam anar a ballar una estona al carrer principal, amb tot el poble. La festa allà va acabar aviat i vam anar cap a la casa on ens vam trobar amb alguns veïns i amics i va seguir la festa fins a la matinada... I res, el dia següent tots a la platja a dormir una estona, en una platja plena de famílies fent asados i picnics, amb l'aigua gelada i els volcans nevats a l'horitzó.

I res, a començar un nou any, el 2010 ha tingut com dues parts, realment semblen dos anys diferents, un fins l'1 de juliol i l'altre a partir del dia 1. I què millor que acabar un any viatjant i començar-lo viatjant!

Us desitjo que el 2011 trobeu la felicitat en cada moment i en cada lloc on us trobeu, viatjant, treballant, ballant, sense aplaçar-la, no cal esperar un moment millor per trobar-la.

5 comentaris:

  1. Encara que tu no recordabas que passaban els Reis, ells amb sembla que es van recordar de tu, docns vem veura un paquetet que deia Gemma, suposo que deus haber fet bondad i alguna coseta t'han deixat.

    ResponElimina
  2. Anabel:

    Felices reyes Gemma!! Por aqui si que han pasado si... y ya has visto que estamos preparando toda la colla el amigo invisible como cada año!!
    Me esta encantando tu blog. Veo que estas disfrutando mucho de esta experiencia y me alegro mucho por ti. Me traen muchos recuerdos tus comentarios. Sigue escribiendo que lo haces muy muy bien y me gusta mucho leer tus experiencias!! Muchos besos!!

    ResponElimina
  3. Hola,
    Doncs gràcies pel regalet, i a tots per seguir-me fidelment.

    No tinc temps d'actualitzaaarrr...

    petons

    ResponElimina
  4. Hola Gemma!!
    sóc l'Isa, de la família d'Ushuaia;-) m'encanta el blog, em fa "traslladar-me" a Sud-Amèrica, sento que viatjem una mica amb tu, ara que nosaltres ja som a casa... en teníem ganes després de tant temps fora, però ara ja tornaríem a marxar! o sigui que ens fas moooolta enveja;-)i estem molt contents que et vagi tan bé!

    Quin cap d'any més xulo, i a més amb caloreta, que RE-LINDO! encara penso en la fred del beagle, jaja

    Que continuis disfrutant d'aquesta aventura tan màgica i t'anirem seguint!
    Una abraçada ben forta des de Banyoles-Málaga

    ResponElimina
  5. Ei, Isa, que be rebre noticies teves... Si, la veritat es que al final del viatge ja estaveu una mica cansats pero ara segur que torneu a tenir ganes de marxar... es el que passa, hi ha dies que trobes a faltar les comoditats i voldries ser de nou a BCN, pero quan sigui alla, trobare a faltar la natura i la gent d'aqui... c'est la vie

    ResponElimina