divendres, 3 de setembre del 2010

Cascades i piscina

Sortint una mica de McLeod Ganj, a Bagsu, hi ha unes catarates i una piscina. Es un lloc molt concorregut, basicament per turisme local, van a fer-se fotos a la cascada o s'aturen a una piscina que hi ha. L'espectacle de la piscina es espectacular, els ganapies es llencen a la piscina com nens. Nomes hi ha homes, les dones estan pendents de les ofrenes en els temples del voltant.

Ara be, quan veuen estrangers, comenca la distraccio. Snap!! diuen. Els encanta fer-se fotos amb nosaltres. Normalment van en grup, i el mes llancat demana de fer-se una foto, i treu el seu movil, i despres s'hi afegeixen els amics, ara una amb cada amic sol, ara amb mes amics. I quan penses que ja estas acabant el mes timid que no s'atrevia, ho demana al final... I quan agafen confianca fins i tot fan fora algun amic nostre, o senzillament no l'enquadren a la foto.

I et pots passar un quart d'hora per cada grup, un cop agafen confianca, es una festa... I nosaltres tambe riem i ens ho passem be, i anem fent com que marxem, a veure si aconseguim tallar la desfilada de gent. Segurament algu es queda sense la seva foto, aqui triomfen els mes rapids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada