dijous, 9 de desembre del 2010

més Buenos Aires

Segueixo amb les imatges turístiques, passejo per Boca, el barri del port. Està tot construït amb planxa i materials una mica precaris, i s'ha fet famós pels colors de les cases. Originàriament es van comencar a pintar amb les pintures de colors que sobraven dels vaixells i per això les cases tenen una barreja de colors. Ara s'ha mantingut pels turistes, suposo. També és el barri del Boca, i les referències al futbol són arreu.

Arribo i sortiria corrent, de tants autocars i gent com hi ha... Però finalment, com que necessito parar, m'aturo a menjar a un dels típics restaurants amb una actuació de tango. I és que l'home que canta m'enganxa tant que finalment no em puc resistir. I em quedo allà hipnotitzada amb la dansa i la veu d'aquell home, que sembla el Leonard Cohen del tango.







Més tard entro en una altra cafeteria a San Telmo. Al cap d'una estona d'estar asseguda a la cafeteria aixeco el cap i veig que a la tele estan fent el Barca-Madrid i veig una estoneta. Torno a passejar i passo pel casal català, i trec el cap just quan estan marcant el 5-0, i veig tothom marxar amb les samarretes i banderes i parlant mig català mig argentí... que estrany...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada